در یک فضای رقابتی مانند حوزه آژانس های هواپیمایی، برندها انواع روشهای مختلف را برای بازاریابی آژانس های هواپیمایی خود و درخشیدن درمیان رقبا را به کار می بندند. از میان روشهای بی شمار تجاری، کمک گرفتن از کسانی که قبلاً تجربه مسافرت رضایتبخشی با برند ما داشتهاند برای ترویج استفاده از برند ما، میتواند یک روش کاملاً متفاوت و تاثیرگذار به حساب بیاید. چیزی که به عنوان اینفلوئنسر مارکتینگ شناخته میشود (بهتر است نگاهی به این مطلب هم بیندازید که در آن همین موضوع برای رستورانها بررسی شده).
نگاهی به رفتار مشتریان آژانس های هواپیمایی
در صنعتی مانند صنعت مسافرت های هوایی، دیگر حرفهای کسب و کارها مردم را جذب نمی کند. مردم دنبال صحبت با اشخاص واقعی و معتبر برای انتخاب و تصمیم گیری هستند. آمارها نشان میدهد وقتی کسانی که در حال برنامهریزی برای یک سفر کاری یا تفریحی هستند احتمال عمل کردن طبق سفارش یکی از دوستانشان چهار برابر بیشتر از این است که سراغ اینترنت برای جستجو درمورد برندهای مختلف بروند.
دقت داشته باشید که این به این معنی نیست که مردم دوست ندارند خودشان برندهای مختلف را جستجو کنند و پیشنهادهای آنان را بشنوند بلکه منظور این است که مردم در نهایت برای تصمیم گیری به حرفهای کسانی که میشناسند اهمیت بیشتری میدهند و با چهار برابر شانس بیشتر طبق توصیه اطرافیانشان عمل میکنند.
چگونه اینفلوئنسر مارکتینگ به بازاریابی آژانس های هواپیمایی کمک می کند؟
با توجه به نوع رفتار مشتریان این حوزه بازاریابی آژانس های هواپیمایی میتواند به روشهایی که در ادامه میآید از اینفلوئنسر مارکتینگ بهره بگیرد.
ایجاد و به اشتراک گذاری محتواهای تعاملی
یک استراتژی مؤثر در حال حاضر میتواند ساختن محتواهای جذاب و درگیرکننده برای مخاطبین باشد. طبق گزارش سال ۲۰۱۷ اسمارتر اینسایت، بازاریابی محتوایی میتواند یکی از مهمترین روشهای افزایش فروش بیشتر باشد.
حالا اگر اینفلوئنسر مارکتینک را با بازاریابی محتوایی تلفیق کنید میتوانید باورپذیری و رفتن به سمت یک برند را به طور چشمگیری افزایش دهید. کافی است چند اینفلوئنسر کلیدی که قبلا از برند شما استفاده کردهاند و رضایت داشتهاند را کشف کنید. سپس با آنها همکاری کنید تا سازمان شما را به مخاطبانشان ارائه کنند.
آنها میتوانند با نوشتن یک دیدگاه، درست کردن یک ویدیو با حال یا به اشتراک گذاری عکس هایی از تجربه استفاده از برند شما در اینستاگرام خود به ارتقا جایگاه برند شما کمک بسیار موثری کنند.
یک مثال بارز آن شرکت ماریوت است که با همکاری با شش اینفلوئنسر توانست ویدیوهایی درست کند که در چهار ماه نزدیک ۴ میلیون بار بازدید شود.
به شکل موثری اجتماعی شوید!
برای بازاریابی آژانس های هواپیمایی یکی از روشهای متداول حضور در شبکههای اجتماعی است. همان چیزی که تحت عنوان (Social Presence) در مقالات انگلیسی مرسوم شده است. اما در دورانی که همه به این فکر افتاده اند. دیگر صرفاً حضور اجتماعی کافی نیست. بلکه باید دنبال تأثیر اجتماعی(Social Influence) بود. حالا که قرار شد از محتواهای جذاب و درگیر کننده (بازاریابی محتوا) به کمک اینفلوئنسرهای کلیدی استفاده شود. اگر آن را با شبکههای اجتماعی هم تلفیق کنید تأثیر اجتماعی ایجاد می شود.
به عبارت دیگر، درست است برند شما میتواند در شبکههای اجتماعی حضور داشته باشد اما استفاده از اینفلوئنسر تأثیر اجتماعی را هم به وجود میآورد.
استفاده شرکت های مسافرتی بزرگ دنیا از اینفلوئنسر مارکتینگ
در این بخش از مقاله، با چند شرکت مسافرتی شناخته شده در دنیا که توانسته اند به کمک اینفلوئنسر مارکتینگ برند خود را به خوبی ترویج دهند و روش استفاده آنها آشنا خواهیم شد.
هواپیمایی آلاسکا
یک روش عالی که آلاسکا به عنوان نمونه موفق بازاریابی آژانس های هواپیمایی استفاده میکند این است که به کمک اینفلوئنسرها همه مسیرهای آلاسکا را در اینستاگرام مشخص میکند. اینفلوئنسرها این کار را به شکل داستان وار انجام می دهند. یعنی در قالب داستانِ تجربه سفر به یک منطقه، مسیر را توضیح می دهند.
هر داستان با تصاویر بصری همراه است و آلاسکا توانسته از این طریق تعداد بازدید از صفحه و پست های خود را به طور چشمگیری افزایش دهد.
ویوفایندر اکسپدیا
ویوفایندر، وبلاگ سفر اکسپدیا است. پر است از محتواهای جذابی که توسط مسافران برای مسافران نوشته میشوند. مثلاً ممکن است شما کنجکاو باشید بدانید که بهترین مکان در یک پارک ملی در استرالیا برای گرفتن سلفی کجاست؟! یا اینکه بخواهید اطلاعاتی درباره غذایی سنتی در لندن قبل از سفر به انگلیس به دست بیاورید. همه اینها را میتوانید در ویوفایندر به راحتی پیدا کنید. و از آنجایی که این اطلاعات توسط مسافران ارائه میشوند حس اعتماد به محتواها و تبلیغاتی نبودن آنها بسیار بالا خواهد بود. در نتیجه با استقبال زیادی از طرف مخاطبین اکسپدیا رو به رو شده است.
هشتگ TripItChat از تریپلت
اگر کسی بخواهد سفر کاری و تفریحی خود را با هم یکی کند و یا اینکه دنبال مقصدهای جدیدی برای یک سفر رمانتیک بگردد. میتواند با هشتگ TripItChat از طریق اینفلوئنسرهای تریپلت در توییتر مانند مَت لانگ و لی آبامونت به موثرترین شیوه کسب اطلاعات کند. نحوه دعوت این دو اینفلوئنسر و نقطه نظرات آنها درباره سفر برای مشتریان تریپلت بسیار جذاب بوده است.
سرویس مامان وایاژ از شرکت هیلتون
همانطور که از نام آن پیداست. تمرکز سرویس روی مادران است. این سرویس هیلتون برای سفرهای خانواده پسند است. سفرهای خانوادگی معمولاً با دردسرهای کمبود لوازم و وسایل سفر، جا و مکان استراحت درست و حسابی و… رو به رو است. برای همین، راهنمایی گرفتن از خود مادرانی که در یک جایی مسافر بودهاند داستان باارزشی برای کسانی که قصد سفر خانوادگی دارند خواهد بود. درواقع هیلتون به دادن صدای بیرونی (صدایی که از خارج از شرکتش می آید) داستان برند خود را بازگو می کند. یعنی از زبان مادران. که این باعث شده دسترسی به محتوایش را تا حد بسیاز زیادی در میان خانوادهها افزایش دهد.
واندرلاست Airbnb
هر چند همه مثالهای این مقاله و از جمله Airbnb یک آژانس هواپیمایی محسوب نمی شوند. اما در بحث بازاریابی آژانس های هواپیمایی احتمالاً هیچ برندی به اندازه Airbnb درباره اینفلوئنسر مارکتینگ برای ما آموزنده نخواهد بود.
شیوه داستان سرایی این شرکت یک نقش اساسی در اعتمادسازی بر مبنای اینفلوئنسر مارکتینگ بازی می کند. مردم به مردم دیگر از طریق برند اعتماد می کنند. پررنگ کردن میزبان ها، مسافران و شخصیتهای محلی در وبلاگ این شرکت بازدیدکنندگان را به دسترسی یافتن به کلکسیونی از نظرات و روشنگری ها ترغیب می کند.
ایتفلوئنسرها کمک میکنند تا یک تجربه قابل اعتماد برای مهمانان بسازند و به این صورت برای برند Airbnb هم یک ارزش ایجاد می کنند.
یک دیدگاه
Neda
نوشته شده در فوریه 10, 2018 در 3:12 ق.ظعالی